Αρχική Σελίδα | Χάρτης Πλοήγησης | Επικοινωνία
  Αρχική Σελίδα Εταιρική Ταυτότητα Προϊόντα - Κατασκευές Τεχνική Υποστήριξη Συνεργάτες - Πελάτες Επικοινωνία  

Ανθρώπινο Δυναμικό
Είστε εδώ: Εταιρική Ταυτότητα Ανθρώπινο Δυναμικό

 

Η ΕΦΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση.

Ο ιδρυτής της Στάθης Φαντίδης έχει μια μακρά ιστορία στο χώρο των τροφίμων, μέσα από υπεύθυνες και νευραλγικές θέσεις στον τομέα των νωπών, της κονσερβοποιίας και της κυτιοποιίας.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του, η διορατικότητα και το ανήσυχο πνεύμα του οργάνωσαν μια επιχείρηση έτοιμη να παρακολουθήσει με επιτυχία τη δυναμική της αγοράς και τις απαιτήσεις των καιρών.
Ο τομέας στον οποίο κυρίως δραστηριοποιείται είναι οι πωλήσεις, ειδικά των μεταχειρισμένων-ανακατασκευασμένων μηχανημάτων.

Η Ελπίδα Φαντίδου, κόρη του Στάθη Φαντίδη και διαχειρίστρια της εταιρείας, με σπουδές στο Φυσικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, είναι υπεύθυνη για τις συνεργασίες με τους Οίκους του εξωτερικού.
 
Ο Ανδρέας Φαντίδης, γιος του Στάθη Φαντίδη κι επίσης διαχειριστής της εταιρείας, έχει την ευθύνη του τεχνικού τμήματος, τη φροντίδα της ομαλής λειτουργίας του μηχανουργείου και τον τομέα των ανταλλακτικών.

Τη Διεύθυνση της επιχείρησης πλαισιώνουν ικανά στελέχη της γραμματείας και του λογιστηρίου.

Στα τηλέφωνα απαντάει η γραμματέας της ΕΦΑ Σοφία Ζέρβα, υπεύθυνη και για τον εργαστηριακό εξοπλισμό που εμπορεύεται η εταιρεία,  ενώ την ευθύνη του λογιστηρίου έχει ο Νίκος Τερζίδης.

Το μηχανουργείο της ΕΦΑ απασχολεί τεχνικούς και βοηθούς με πολυετή εμπειρία στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων.
Προϊστάμενος του μηχανουργείου είναι ο Θανάσης Πασχαλίδης.
 

Τέλος, για την εξυπηρέτηση των πελατών του καταστήματος της ΕΦΑ με βιομηχανικά υλικά και αναλώσιμα, υπεύθυνος είναι ο Δημήτρης Δημπάρης.
 

 

Πίσω
Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email
Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
Πάνω

ΕΦΑ ΣΤΑΘΗΣ ΦΑΝΤΙΔΗΣ Ε.Π.Ε.
2ο χλμ Σκύδρας – Βέροιας 585 00 ΣΚΥΔΡΑ
Τηλ.:  +30 23810 82108  (4 γραμμές) Fax.: +30 23810 83203
E-mail:
info@efaltd.gr
 
Site Powered by
Go|Digital.CMS